Cremigster Milchreis Pudding Rezept - Cremiest Rice Pudding Recipe





Der wahrscheinlich cremigster Milchreis den du je gemacht hast! Super leckeres Rezept zu einem einzigartigen Milchreis, ein muss fuer Milchreis-Liebhaber.

Zutaten:

130g Risotto Reis
125g Zucker
1 TL Vanille Extrakt
350ml Wasser
2 Eigelbe
½ TL Salz
1 EL Butter (10g)
1 Zimtstange
500ml + 125ml Milch

Zubereitung:

1 Eigelbe und 125ml Milch mischen, beiseite stellen.
2 Reis für ca. 20min mit dem Wasser und Salz kochen. (Bis das ganze Wasser aufgesaugt ist)
3  500ml Milch & Zimtstange dazugeben und für 15min auf mittlerer Stufe köcheln lassen.
4 Zucker nun dazugeben und gut untermischen.
5 Nun die Ei-Milch Mischung beifügen und für ca. 5 Minuten unter ständigem rühren aufkochen. (Bis das Ganze schön cremig ist)
6 Milchreis auf Schälchen aufteilen .
7 Auf Zimmertemperatur auskühlen lassen.
8 Dann für min. 1h im Kühlschrank komplett auskühlen lassen.


Und fertig ist euer cremiger Milchreis-Pudding! Wer mag kann am besten noch ein wenig Zimt beim servieren darüber streuen und geniessen.  
Viel spass beim nachmachen, und nicht vergessen, wenn Ihr ein Foto davon online postet, markiert doch das Ganze mit #InCook. So kann ich eure Kreationen sehen!

Bis zum nächsten mal!
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Probably the creamiest rice pudding you have ever tasted in your life! It’s super easy to make, and a must try for all rice pudding lovers out there!

Ingredients:

130g Risotto Rice
125g Sugar
1 TL Vanilla Extract
350ml Water
2 Egg Yolks
½ Tsp Salt
1 Tbsp Butter (10g)
1 Cinnamon Stick
500ml + 125ml Milk

Directions:

1 Mix the egg yolks with the 125ml milk and set aside.
2 Cook the rice with the water and salt for about 20 minutes or until there is no more water in the pan.
3  Add the 500ml milk and cinnamon stick and cook for an additional 15 minutes on medium heat.
4 Add sugar and mix well. (You have to add the sugar after you cooked the rice, or the rice will not become as soft!)
5 Now add the egg-milk mixture and cook for another 5 minutes (or until milk pudding is creamy) while constantly mixing.
6 Divide the mixture evenly among 5-6 bowls.
7 Let it cool on the countertop until it reaches room temperature.
8 Cool for an additional 1h in the fridge, serve and enjoy.


And there you have it, probably the creamiest milk pudding you have ever made! If you like, you can sprinkle it with some cinnamon, I personally love it that way!  
Have fun making them, and don’t forget, if you post a picture online, tag it with #InCook so I can see it!

Until next time!

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